Ева Лонгория получи звезда на Алеята на славата

09:40, 17 апр 18 / Любопитно 25 413 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Холивудската актриса Ева Лонгория, която е известна с ролята си в сериала „Отчаяни съпруги“, получи своя звезда на Алеята на славата. Тя е убедена, че „всеки път, когато испаноезичен получи награда, това е победа за цялата общност“.

"За малцинствата е важно да бъдат представени. Всеки път, когато латинос спечели звезда на Алеята на славата, това е нова победа за общността“, заяви 43-годишната актриса, която е родена в Тексас и е с мексикански корени.

Лонгория е не само актриса, но и продуцент, режисьор и сценарист.

Тя се яви на церемонията за получаване на своята звезда, заедно със съпруга си – мексиканския милионер Хосе Бастон и други знаменитости като пуерториканския певец Рики Мартин и Фелисити Хофман, с която играе в „Отчаяни съпруги“.

"Много важно за мен е да съм тук и хората да си казват, когато виждат звездата ми: „Можете да постигнете това, стига да работите много“, каза Лонгория, която представя и новия си филм "Overboard". В него тя играе, заедно с Ана Фарис, която също присъстваше на церемонията.

В словото си тя заяви, че все още се чувства като малко момиче от Корпус Кристи в Тексас, което има големи мечти и дълги коси.

Тя стана известна през 2000 г. с ролята на Габриела Солис – секси и капризна съпруга в сериала „Отчаяни съпруги“, за която има номинация за „Златен Глобус“.

Лонгория е бременна и очаква първото си дете.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама