Brit Floyd с най-великото Pink Floyd шоу се завръщат у нас

19:10, 16 апр 18 / Любопитно 25 411 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Brit Floyd се завръщат у нас с най-великото Pink Floyd шоу, посветено на 45-тата годишнина от албума от 1973 г. „The Dark Side of the Moon”.

Концертът ще бъде на 18 ноември от 20.0 ч. в спортната зала „Колодрума” в Пловдив. Събитието е част от календара на културните събития на общината за 2018 г.

С над 45 милиона продадени копия албумът „The Dark Side of the Moon” пренаписва рок музиката и отрежда на Pink Floyd рок безсмъртие. По време на концерта си в Пловдив Brit Floyd ще изпълнят както класики от него, така и хитове от албумите „Wish You Were Here”, „Animals”, „The Wall”, „The Division Bell”  и много други.

Шоуто пресъздава мащаба на последното турне на Pink Floyd от 1994-а „Division Bell” - с изключително светлинно шоу, огромен кръгъл екран и невероятни сценични ефекти. Идеята на целия спектакъл е да се създаде атмосфера, максимално близка до тази на концерт на Pink Floyd на живо.

Билетите за шоуто ще бъдат пуснати в продажба от 18 април, сряда. Те са на цени от 50, 60 и 70 лева. Първите 200 от всяка ценова категория са на промоционална цена с 10% отстъпка! Капацитетът на залата е до 3000 души, като всички места ще бъдат седящи.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама