Кончита Вурст има СПИН

10:50, 16 апр 18 / Любопитно 25 548 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Победителката в конкурса "Евровизия 2014" - "брадатата жена" Кончита Вурст, под чийто псевдоним се изявява австрийският певец Том Нойвирт, обяви, че има положителна проба за ХИВ. Признанието е направено в неделя в Instagram.

"Днес дойде денят, в който дойде време да се освободя от дамоклевия меч за цял живот. От много години имам положителен ХИВ статус. Това няма никакво значение за обществото, но бившият ми приятел ме заплашва, че ще разкаже пред всички за това. Няма да дам на никой правото в бъдеще да ме заплашва и да оказва по този начин влияние на живота ми", пише Вурст Агентът на певеца Рене Берто потвърди новината пред австрийския "Щандарт".

Нойвирт, който победи на конкурса на Евровизията през 2014 г., смята да завърши кариерата си, изявявайки се като жена с името Кончита Вурст и да смени професията, стана известно миналата година.

"Животът е едно пътуване и аз, като всички останали, съм в процес на еволюция. Имам огромен списък с неща, които искам да направя и да опитам в живота. И много оттях не включват носенето на перука и изкуствени мигли", каза тогава Томас.

Когато на 10-ти септември 2013 г. беше обявено, че Вурст ще представя Австрия на Евровизия 2014 в Копенхаген, над 31 000 души се обявиха против във Facebook.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама