Кристиан Костов се присъединява към „Equinox“ за концерта им в Амстердам

18:30, 13 апр 18 / Култура 25 442 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Към българския представител на „Евровизия“ 2018 – група „Equinox“, ще се присъедини още един изпълнител, макар и само за една вечер. На музикалната сцена до Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов - JJ, Трей Кембъл и Джони Мануел ще застане певецът, донесъл най-големия успех за България на песенния конкурс досега - Кристиан Костов. Това ще се случи утре по време на промоционалния концерт „Eurovision in Concert“ в Амстердам.

„Много се вълнувам, че ще имам възможност да пея с толкова талантливи и опитни музиканти. Аз самият приемам „Bones“ като продължение на „Beautiful Mess“ и мисля, че ще се чувствам прекрасно да пея на една сцена с другите членове на групата“, сподели Кристиан Костов.

Изненадващата колаборация ще даде възможност на феновете на песенния конкурс да чуят различна версия на песента „Bones“. Българското изпълнение ще бъде едно от 33-те в програмата на най-големия промоционален концерт преди "Евровизия", който от 10 години се провежда в холандската столица.

„Аз самият се надявам рекордът ми да трае само година и група „Equinox“да го подобри. Това би било прекрасно за всички хора в България, но и голямо признание за нас с Поли Генова като предишни представители. Мечтая да видя „Евровизия“ в нашата страна и всеки български представител има моята най-искрена подкрепа. Надявам се всички хора, които гласуваха за мен миналата година да подкрепят сега и „Equinox“, допълни младият български изпълнител.

Тази година България ще участва под номер 10 в първия полуфинал на „Евровизия“, който ще се проведе на 8 май. За българската песен ще могат да гласуват телевизионните зрители в Испания, Португалия, Великобритания, Чехия, Белгия, Австрия, Ирландия, Кипър, Гърция, Израел, Швейцария, Финландия, Беларус, Литва, Албания, Исландия, Азербайджан, Естония, Армения, Хърватия и Македония. Ако „Equinox“ се класира за Големия финал, зрителите ще чуят българската песен още веднъж на 12 май.

Българската национална телевизия ще излъчи и трите конкурсни вечери от 22:00 часа, пряко от португалската столица Лисабон.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама