Александрина от Дупница смая публиката на "Стани богат" със своите знания (ВИДЕО)

13:10, 11 апр 18 / Любопитно 25 975 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Новото телевизионното шоу "Стани богат" направи едно от най-запомнящите си издания. Това стана след като на стола на богатството седна Александрина от Дупница. Младата дама взриви публиката в залата и пред малкия екран със своите разсъждения. 

Затрудненията на брюнетката започнаха след въпросите за втората сигурна сума от 2500 лева. „В коя от столиците слънцето изгрява най-рано?”, попита Билалов и даде 4 възможности за отговор – Анкара (Турция), Тбилиси (Грузия), Душанбе (Таджикистан) и Техеран (Иран). По време на разсъжденията си младата дама стигна до извода, че слънцето изгрява от изток и че Анкара е в Гърция. 

Благодарение на публиката тя успя да стигне до въпроса за 5 000 лева, който обаче я препъна. Не успя да помогне и помощта от приятел по телефона. Най-големият хит на нейното участие се оказаха разсъжденията какво е изкуствен интелект. 

Според нея „изкуствен интелект” е нашумял проблем в България – „да се назначават студенти със солидно заплащане без познания”. „Това ли е изкуствен интелект?”, неосъзнаващо запита Билалов. „Не съвсем. Изкуственият интелект е човек, който парадира с интелект, а всъщност не е чак толкова…”, поразсъждава на глас Александрина. По-късно тя се поправи и обяви „изкуствен интелект” за голяма организация. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама