Актьорът Крис Евънс се раздели с приятелката си

15:10, 23 мар 18 / Любопитно 25 540 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьорът Крис Еванс, познат с ролята на Капитан Америка в комиксовите филми на "Марвел", се е разделил с приятелката си, комичката Джени Слейт, съобщи "Контактмюзик".

Според публикация във вестник "Ню Йорк таймс" 36-годишният актьор и 35-годишната комичка са се разделили "наскоро", предава БТА. 

Връзката на Крис Еванс и Джени Слейт започна през 2016 г. През януари 2017 г. се появиха съобщения за раздялата им. През октомври същата година Еванс и Слейт започнаха да си разменят "палави" послания в социалните медии, с което породиха догадки, че са подновили романа си.

Въпреки че докато бяха заедно Джени Слейт не пропускаше да хвали публично своя любим, комичката не криеше, че славата и успехите на Еванс внасят известно напрежение в личните им отношения.

"Ние наистина сме твърде различни. Той е много известен. Дори ходенето на ресторант за нас е различно. Аз мога спокойно да седя до прозореца или да поздравявам хората на улицата. Аз съм свободна, а той е Капитан Америка", сподели преди време Слейт.

След първата им раздяла комичката заяви, че краят на връзката с Крис Еванс й е помогнал да се завърне към "нормалността".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама