Елен Колева с YouTube канал, пуска стихове

14:20, 23 мар 18 / Любопитно 25 583 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актрисата получи похвала от Димитър Баненкин и Миглена Ангелова

С нов творчески проект Елен Колева успя да зарадва своите почитатели. Актрисата създаде YouTube канал, където ще качва видеа с лична поезия, както и такава на световни творци като Пабло Неруда, Ездра Паунд, Марина Цветаева и други. За новото си амплоа тя се похвали в профила си във Фейсук, където публикува и първия клип. „Смесица от поезия, кино и музика! Целта на проекта е да въздейства върху асоциативните и подсъзнателни модели!“, поясни идеята си тя. Режисьор и оператор на проекта е Валентин Иванов, музиката е дело на Стойчо Стоянов, а за визията на Колева в 2-минутното клипче се е погрижила Виляна Димитрова.

Освен феновете на Елен, тя получи подкрепа й от известни личности, сред които актьорът Димитър Баненкин, тв водещата Миглена Ангелова, моделът Константина Живова и плеймейтката Ася Капчикова, с която делиха един покрив във „Фермата“. „Пабло Неруда и Eлен Колева! Два свята се сливат в едно! Трудно усещаш границата между личното и вселената, която Елен улавя по много свой, интимен начин! Харесва ми, и то много!“, написа звездата от „Скъпи наследници“. „Нещо нежно и красиво от Елен Колева! Лайк, лайк! Желая ти успех навсякъде и във всичко!“, коментира и Ангелова.

Първите си крачки в поезията Елен направи още през 2015 година, когато издаде стихосбирката си „Мактуб“. Тогава опора в творчеството и в живота й все още беше писателят Калин Терзийски. Той я вдъхновил да пише, а по негови думи, бурната им връзка го тласнала отново към чашката.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама