Принц Хари и Меган Маркъл поканиха 600 гости на сватбата си

10:50, 23 мар 18 / Любопитно 25 475 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Британският принц Хари и американската му годеница Меган Маркъл поканиха 600 гости на сватбата си на 19 май, предадоха световните агенции.
 
От двореца Кенсингтън съобщиха, че поканените на церемонията в параклиса "Сейнт Джордж" на замъка Уиндзор ще присъстват и на обяд след това.

По-късно вечерта 200 гости ще бъдат посрещнати на частен прием в намиращия се наблизо Фрогмор хаус. Домакин ще бъде бащата на Хари принц Чарлз, пише БТА.
 
Кралските покани са щамповани със златисто и черно, след това са гланцирани и краищата им са позлатени. Те са били изпратени на адресатите тази седмица. Все още няма информация кои са сред очакваните гости.

В поканите мъжете са инструктирани да носят фрак или костюм, а жените - официална рокля и шапка.
 
Около 1900 души бяха поканени на пищната сватба на по-големия брат на Хари принц Уилям и съпругата му Кейт в лондонското Уестминстърско абатство през 2011 г. Сред гостите им бяха знаменитости като Елтън Джон, Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория, както и кралски личности от различни краища на света и политици. Някои британски вестници спекулираха, че принц Хари може да покани бившия президент на САЩ Барак Обама, но не и настоящия - Доналд Тръмп.
 
Клаудия Джоузеф, автор на биографична книга за Кейт Мидълтън, каза, че Хари не би желал да прави нищо, което ще има политически последствия и би поставило кралицата в неудобно положение.

"Хари обожава баба си и не би желал да я разстройва. Последното нещо, което би искал да направи, е да предизвика Трета световна война", обясни тя.
 
Според нея, британският принц и годеницата му Меган Маркъл са избрали по-интимна сватба, отколкото Уилям и Кейт.
 
В началото на месеца беше оповестено, че над 2 500 души ще бъдат поканени да участват в тържествата в деня на сватбата на 19 май. Те ще могат да наблюдават пристигането на булката и младоженеца, техните гости и преминаването на процесията с каретата, щом тя тръгне от двореца.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама