Тръмп се закани да напердаши Байдън, ако той му посегне

15:15, 22 мар 18 / Свят 25 402 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Президентът на САЩ Доналд Тръмп се закани в Twitter на бившия вицепрезидент Джоузеф Байдън да го надвие в бой, ако той изпълни шеговитата си закана да набие държавния глава.

„Лудият Джо Байдън се опитва да се държи като мъжага. Но всъщност той е слаб, физически и психически и продължава да ме заплашва, вече за втори път, да ме нападне. Той не ме познава, веднага ще се предаде и ще си бърше сълзите от лицето. Не заплашвай хората, Джо!”, написа Тръмп.

Във вторник в изказване в Университета на Маями Джо Байдър разкритикува Тръмп и напомни за обвиненията срещу него в сексуален тормоз. Той напомни и за изтеклия през 2016 г. в медиите видеозапис, на който Тръмп се хвали, че има успех сред жените, защото на тях им харесва да ги ухажва настойчиво.

„Попитаха ме дали бих участвал в дебат с този господин и аз отговорих „Не”, заяви демократът Байдън пред студенти, привърженици на демократите. „Ако бяхме в гимназията, щях да го заведа в задния двор зад спортния салон и добре да го напердаша”, каза Байдън.

В началото на март републиканецът Тръмп коментира потенциалното намерение на Байдън да се кандидатира за президент през 2020 г. и като употреби обиден израз каза, че лесно ще го победи.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама