Гичка и Божидар ще се изправят един срещу друг в оспорван кулинарен дуел

16:00, 22 мар 18 / Любопитно 25 547 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тази вечер в Hell’s Kitchen България Гичка и Божидар ще се изправят един срещу друг в оспорван кулинарен дуел, а трудът им ще бъде оценен от най-критичното жури.

Решаващата вечерна резервация ще постави двамата номинирани на чело на отборите си, а напрежението в професионалната кухня ще бъде подсилено и от специалните гости на ресторанта – Стоянка Мутафова, Муки, Христо Мутафчиев и цялото му семейство.

Номинираните Гичка и Божидар ще премерят знания и умения в кухнята в забавен, но в същото време много отговорен кулинарен дуел. Двамата ще трябва да минат по трасе с препятствия, управлявайки детски колела, а за всяко успешно преминаване ще получават специален продукт. След това Гичка и Божо ще имат изключително отговорната задача да приготвят 15 порции за най-взискателното жури – децата.

Сладурите от детски хор „Пим Пам“ ще станат част от надпреварата и ще оценят безпристрастно по-вкусното от двете ястия.

Решаващата за тази седмица вечерна резервация ще посрещне в ресторанта на Hell’s Kitchen България много специални гости. Стоянка Мутафова и дъщеря и Муки ще отправят поръчките си към червения отбор, а Христо Мутафчиев, съпругата му и трите им деца ще разчитат на сините за своята вечеря. Капитаните Божидар и Гичка ще държат здраво юздите на отборите си, но дали ще покажат нужните лидерски качества и ще се справят ли двата отбора с така важната вечеря предстои да разберем.

В края на епизода, по-слабо представилият се отбор ще излъчи още двама номинирани, а решението на шеф Ангелов и раздялата с поредния отпаднал професионалист ще бъдат изключително емоционални. Кой ще си тръгне от Hell’s Kitchen ще разберем тази вечер.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама