Драматичният живот на Катрин Деньов

17:40, 22 мар 18 / Любопитно 25 885 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В един откровен разговор за списание "Vogue" една от най-известните актриси на френското кино Катрин Деньов разказва за трагичен период от нейния живот.

На 26 юни 1967 г. сестра й Франсоаз Дорлеак загива в катастрофа. Инцидентът става, докато тя пътува с колата си за летището в Ница.

Възрастовата разлика между двете сестри е 18 месеца и двете стават звезди благодарение на филма "Госпожиците от Рошфор” на Жак Деми.

Двете сестри обаче няма да имат еднаква съдба.

На 25 г. Катрин губи половинката, с която получи слава и светлини. Въпреки годините болката не отминава.

"Беше много труден момент. Бях на 25 години и току-що бях загубила сестра ми. Бях несемейна с малкото ми момче. От три месеца бях в Щатите и ми беше трудно да се концентрирам. Болката и емоциите бяха много силни", разказва за списанието Катрин.

Актрисата споделя още, че по онова време вече не е същата, връзката със заобикалящия я свят не е същата, а самата тя няма на кого да разчита.

"Бях разбита от вътре. Не бях в депресия, а на границата на депресия. Депресията е да загубиш себе си, да прекъснеш с реалността, смазване на личността. Никой не е пощаден от това. Ужасяващо е", разказва Катрин.

И след 50 години на Катрин Деньов и е трудно да споменава за Франсоаз.

"Мисля много често за нея. Тя ме придружава постоянно. Като неизлечима болка", споделя още френската кинозвезда.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама