Наско Месечков продуцира онлайн риалити за танцьори

14:20, 22 мар 18 / Любопитно 25 402 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Професионалният танцьор Атанас Месечков стартира свой онлайн проект в търсене на следващата звезда на дансинга. От позицията на продуцент и водещ, Наско, познат на по-паметливите зрители от Dancing Stars и Big Brother, вече излъчи първия епизод на своето риалити шоу Dancelikeastar. Серията бе проследена в YouTube от 3900 зрители, с което отбеляза рекорд по гледания на подобен тип предаване.

С участие в шоуто се разписват 11 ентусиасти, сред които измежду които - солови артисти, професионални двойки и цели танцови формации, а кастинга за предаването Месечков съчета с работата си по филма „Привличане“. За продукцията той обедини сили с Яна Маринова, а резултатът от репетициите им за пореден път превърна актрисата в богиня на дансинга на големия екран.

Според регламента на Dancelikeastar, класирането на участниците ще бъде сумарно от оценките на журито, в което влиза и друга известна хореографка - Кремена Илиева, както и на публиката, която гласува чрез Facebook страницата. Същинският финал и награждаването на победителите, ще се проведат точно след месец - на 21 април в столична зала, а до тогава ще се излъчат и останалите 6 епизода от шоуто. Пропусналите своя шанс за участие в първия сезон, могат да се явят на вече стартиралите кастинги за второто издание. То ще започне да се излъчва през септември.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама