Умеят ли участниците в Hell’s Kitchen да разпознават продукти (СНИМКИ)

16:10, 21 мар 18 / Любопитно 25 569 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тази вечер в Hell’s Kitchen България професионалистите ще се изправят пред предизвикателство за разпознаване на вкусове. Вечерната резервация отново ще ги постави на ръба на възможностите им, а в края на епизода ще разберем кой участник ще се изправи в кулинарен дуел срещу Гичка утре.

Класическо предизвикателство за разпознаване на продукти ще постави шеф Ангелов на професионалистите в Hell’s Kitchen България. Всеки отбор ще трябва да се групира по двойки, а всяка двойка – да опита surf and turf чиния и да определи двата протеина в нея – месо и морски дар. След дегустацията двойките ще трябва да открият двата продукта в суров вариант и да ги
поставят на специална масичка, а бързината ще има решаващо значение в това предизвикателство. 

По-бързият отбор ще се отдаде на истинско забавление с кънки на лед, а загубилите ще трябва да изгладят всички покривки и салфетки в салона на ресторанта, както и да го изчистят до блясък за предстоящата вечеря.

След като шеф Ангелов избра да номинира Гичка тази седмица, тя ще се върне в общежитието много разстроена. „Принцесата на Hell’s Kitchen”, както самият Виктор я нарече, ще се зарече да саботира работата на отбора, но дали ще изпълни заканата си, предстои да разберем.

Вечерната резервация ще стартира с обилно количество поръчки и към двата отбора, което ще предизвика известен хаос в кухните. Системни грешки няма да липсват и при сините, и при червените, но единият отбор ще успее да се мобилизира и да завърши вечерята в напрегнатата обстановка на професионалната кухня. Кой тийм ще се справи по-добре с вечерната резервация и кой професионалист ще се изправи срещу Гичка в кулинарен дуел утре вечер, ще стане ясно довечера по NOVA.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама