Daily Mail: Ванга предрече избора на Путин, той ще властва над света!

14:20, 21 мар 18 / Любопитно 25 526 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ванга предрече преди почти 40 години, ще Русия ще властва и Путин ще стане "господар на света". Българската предсказателка казва и че "Никой не може да спре Русия". Това съобщава английският таблоид "Дейли Мейл".

В материала в едно от най-четените издания на Острова се припомнят предсказанията на пророчицата от Рупите - ден след изборите в Русия, които бяха спечелени за трети път от Путин с рекордни гласове. Редица английски издания припомнят пророчествата на Ванга за Русия. 

Той ще е президент следващите 6 години, и ще е вторият най-дълго управлявал лидер след Сталин. 

Изданието припомня, че светицата от Рупите е предрекла и 11 септември и рухването на кулите в САЩ. През 1979 г. Ванга казва, че Русия ще стане "господар на света, след като Европа стане пустош". Това тя казва пред писателя Валентин Сидоров, пише сайтът. 

"Всички ще се размразят, сякаш лед, само един остава недокоснат - славата на Владимир, слава на Русия", каза тя. Тук изданието цитира друга медия - "Birmingham Mail". 

"Всички ще бъдат отстранени от Русия по пътя, и тя ще стане господар на света", казва тя. 

Освен това тя казва, че континентът ще се превърне в пустош, почти лишена от човешки живот. 

Вангелия Пандева Гущерова е родена в село в Струмица на 31 януари 1911. Сред най-известните й предсказания е и това, че 44-ият президент на САЩ ще бъде афро-американец .Предполагаемият успех на нейните предсказания е 85% според последователите й.

Тя умира през 1996 година на 85 години. Известна е и като Нострадамус на Балканите. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама