Владо Карамазов чати с фенове във Viber

10:20, 21 мар 18 / Любопитно 25 522 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьорът Владо Карамазов ще е първият българин с Community в платформата Viber. Това ще е негово пространство, в което ще има в пъти по-пряк и истински контакт с почитателите си, без които творчеството му би било излишно, обяснява самият той в страницата си във Фейсбук.

„Това ще е непринуден чат – такъв, какъвто осъществявате със своите близки във Viber. Пространство, в което директно като съобщение ще виждате всичко за мен - личен и професионален живот, в текст, снимка или видео. Това Community е моят начин да съм близо до моите почитатели и да споделям какво ме вълнува, вдъхновява, тревожи, какво ми се случва“, разкрива актьорът, който в момента репетира в спектакъла „NEOдачници“ по Максим Горки с режисьора Иван Пантелеев. Премиерните представления са на 23, 24 и 25 март. Влизането във Владимир Карамазов Community ще става чрез линка https://vb.me/vladokaramazov.

„Последвайте го и вече сте в моята общност“, казва Владо. „Светът върви напред. Социалните мрежи и месинджинг каналите се развиват. Горд съм, че съм сред първите и че заедно с вас ще отидем на следващото ниво като комуникация и връзка. Един творец е загубен без своите последователи и фенове. Щастлив съм, че вече мога да ви поканя в това ново виртуално място и връзката ни да е много по-директна“, заключава той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама