Дарил Хана очарова с режисьорски дебют

18:20, 20 мар 18 / Култура 25 529 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актрисата Дарил Хана се разписа с режисьорски дебют. Музата на Уди Алън представи фентъзи уестърна „Парадокс“ в рамките на тазгодишното издание на фестивала South by Southwest в Остин, Тексас. Звездата от „Убий Бил“ намигна, че лентата е издържана в „духа на забавното“.

В продукцията участие взимат музикални знаменитости от ранга на Нийл Йънг и Уили Нелсън. Сюжетните нишки преплитат актуалните проблеми, които разбуниха духовете в Холивуд, като темата за сексуалното насилие. „Добре е, че хората поне започнаха да говорят за този проблем, който трябва да бъде разрешен“, заяви по време на кино феста тя.

57-годишната звезда е сред жените, които се определиха като жертви на продуцента Харви Уайнстийн. Хана дори настоява, че застоят в кариерата й е заради негова намеса, след като няколко пъти му е откзала еротични преживявания.

Дарил обаче вярва, че Холивуд е изправен пред светло бъдеще. „Филмовата индустрия напомня за патриархална система, но вече се усеща разклащане на основите й“, сподели още тя.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама