Тейлър Суифт изненада фенове за сватбата

17:20, 20 мар 18 / Любопитно 25 419 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Поп старлетката Тейлър Суифт изненада свои фенове в денят на сватбата им в парк в Ню Йорк. Младоженците Едуард и Маргарет МакНобъл останали безмълвни, когато ги привикали да отворят първия си подарък за щастливото събитие. „Когато стигнахме до мястото на церемонията ни уведомиха, че ни чака специален дар на втория етаж от много специален човек. Беше невероятно. Денят стана още по-хубав.“, споделиха развълнувани пред сп. Us Weekly те.

Когато се качили, влюбените открили бутилка скъпо шампанско и бележката към него с думите: „Едно птиченце ми каза, че ще използвате музиката ми за сватбеното си тържество, което ме прави много щастлива! Наздраве за този хубав ден и продължението на любовната ви история. С обич, Тейлър“.

 

Едуарн и Маргарет не знаят кой е съобщил на чаровната блондинка за саундтрака към романтичната им церемония, но песента й Love Story е задала тон за първия им танц като семейство.

Това не е едниствената изненада, която Суифт прави на фен в навечерието на сватбата му. През 2016 г. тя изненада свой почитател, като нахлу на церемонията и го зарадва с изпълнение на Blank Space.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама