Актрисата Елън Баркин обвини Тери Гилиъм в сексуален тормоз

14:30, 20 мар 18 / Свят 25 850 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Елън Баркин обвини режисьора Тери Гилиъм, че я подложил на сексуален тормоз в асансьор, след противоречивите му изказвания за движението #Аз също, предаде Франс прес, цитирана от БТА. 

"Съветът ми към жените е "Не влизайте никога сами в асансьор заедно с Тери Гилиъм", е написала в Twitter 63-годишната актриса, която се е снимала в излезлия по екраните през 1998 г. негов филм "Страх и омраза в Лас Вегас". "Според Тери Гилиъм, за Харви Уайнстийн се говори, защото има много врагове, а не защото е подложил на сексуален тормоз или сексуално насилие над 100 жени. Какво защитавате, когато нападате движение, чиято цел е да защити жените?", заяви още тя

77-годишният режисьор неотдавна заяви, че дебатите за движението #Аз също са станали прекалено опростени, представяйки "свят на жертвите".

"Някои хора се възползваха", каза той. "Познавам момичета, които посетиха апартамента на Харви Уайнстийн и съвсем не бяха жертви. Сякаш глутницата е поела в свои ръце нещата".

Баркин, която се е снимала също във филмите "Бандата на Оушън 3" и "Джони Хубавеца", реагира чрез поредица свои туитове по адрес на режисьора.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама