Британците харесват годежния пръстен на Меган повече от този на Кейт

14:10, 20 мар 18 / Любопитно 25 412 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Британският принц Хари поднесе внушителен годежен пръстен на своята избраница Меган Маркъл, с която ще мине под венчило през май. Бижуто до такава степен впечатли жителите на Острова, че те го поставят на първо място сред пръстените на най-скорошните кралски годеници, пише вестник "Дейли експрес", цитиран от БТА.

Годежният пръстен на Меган Маркъл включва три диаманта, монтирани върху златна халка. Говори се, че бижуто е изработено по дизайн на самия принц Хари. По-големият от диамантите е от Ботсвана - страна, която принцът е посещавал нееднократно, като последния път беше придружен от г-ца Маркъл. Монтираните от двете му страни скъпоценни камъни са от личната колекция на покойната му майка принцеса Даяна.

В допитване, осъществено от онлайн бижутерите "Уилям Мей", близо половината от участвалите 2250 британци са посочили като най-хубав годежния пръстен на Меган Маркъл. Бижуто е предпочетеният избор както от жените, така и от мъжете, участвали в анкетата.

По въпроса кой е следващият най-забележителен пръстен измежду тези на най-скорошните кралски годеници - Меган Маркъл, принцеса Юджини и Кейт Мидълтън, жителите на Острова са раздвоени.

Жените са отдали предпочитанието си на годежния пръстен на Кейт Мидълтън, а мъжете - на този на принцеса Юджини.

Годежното бижу на Кейт Мидълтън - пръстен със син сапфир, заобиколен от диаманти, е от колекцията на принцеса Даяна.

Принцеса Юджини, годежът на която беше оповестен в началото на годината, получи от своя възлюбен Джак Брукбанкс пръстен, който наподобява годежното бижу на майка й Сара Фъргюсън. Годежният пръстен е с розов сапфир, заобиколен от диаманти.

Проучването показва също, че средностатистическият британец е готов да плати близо 1500 лири за годежен пръстен, с надеждата да впечатли избраницата си. Сумата обаче се оказва по-скромна от тази, която дамите очакват техните партньори да похарчат за годежно бижу.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама