Никол Кидман отново снима сериал за HBO

10:20, 20 мар 18 / Култура 25 475 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Никол Кидман за момента сменя големия екран с поредица от роли в сериали и след успеха на „Големите малки лъжи“ отново ще работи по продукция на HBO. Талантливата блондинка ще изиграе ролята на психотерапевтката Грейс в „The Undoing “.

Героинята ѝ е на гребена на вълната, кариерата ѝ е успешна и тя е на път да издаде първата си книга. Мъжът ѝ я обича безкрайно, а синът им е послушен и добър ученик в елитно частно училище. Неочаквано животът ѝ се преобръща от една насилствена смърт, а съпругът ѝ изчезва. Предстои ѝ да осъзнае, че не е познавала мъжа до себе си. Въпреки всичко трябва да се изправи на крака, за да преобърне живота си и да създаде нов свят за нея и сина ѝ.

„The Undoing “ е базиран на романа „You Should Have Known“ на Джийн Ханф Корелиц. Дейвид Кели, заедно с когото обраха лаврите за „Големите малки лъжи“, и самата Кидман са изпълнителни продуценти на новия сериал. А Кели е написал и сценария на новата сага.

“Дейвид отново създаде провокативна история с очарователна и сложна женска роля в центъра ѝ. Много се вълнувам, че пак ще работя с него и HBO”, коментира самата Кидман. „Обожавам романа. Психологически трилър, който е задвижван от персонажите. Това ме съблазни да направя адаптацията с Никол“, разказва самият Кели.

Със завръщането на втория сезон на „Големите малки лъжи“, бившата съпруга на Том Круз ще блести все по-често от малкия екран, което като че ли ще остави мястото на киното в кариерата ѝ на втори план.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама