Hollywood Undead идват за първи път в България

14:40, 19 мар 18 / Любопитно 25 628 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Hollywood Undead идват за пръв път в България. Петорката от Лос Анджелис ще покори българската сцена на 26-ти юни в зала "Универсиада". Концертът у нас е част от европейското им турне.

Много сме щастливи да имаме концерти в Европа. Обичаме да свирим там, публиката е страхотна и много харесваме културата. Нямаме търпение да срещнем още приятели и да се запознаем с нови хора. Ще се видим много скоро”, казаха музикантите.

Още с излизането на техния платинен първи албум през 2008 „Swan Songs” и със съчетаването на рок, хип-хоп, индъстриъл и електронна музика, Hollywood Undead печелят огромен брой фенове по целия свят.

Последвалият втори албум „American Tragedy“ (2011) става златен и се изкачва на номер 4 в Billboards Top 200, а “Notes From The Underground” (2013) се изстрелва на второто място в класацията.

През 2015,-а Hollywood Undead затвърждават популярността си с песента „Day of the Dead”, която става много популярна с милиони гледания в интернет.

Продажбата на билетите за концерта на Hollywood Undead стартира на 23-ти март, петък. Те ще бъдат на цени от 50, 60 и 70 лева. Първите 200 от всяка ценова категория ще са на промоционална цена с 10% отстъпка.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама