Таско Ерменков с обиден статус във Facebook

10:30, 19 мар 18 / Политика 25 721 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Червеният депутат Таско Ерменков подпали социалните мрежи с нова скандална проява. Преди 12 часа народният представител от БСП пусна провокативен  пост в социалната мрежа, който не се приема еднозначно от потребителите. В него Ерменков казва: 

"Крим гласува за президент на Русия. Обидени от анексията на Русия над 90% там от гласувалите са за Путин. Ало, САЩ, ФРГ, Франция, ЕС в края на краищата - чухте ли гласа на хората в Крим? Всъщност това е без значение. Чули или не - Крим каза своята тежка дума, а Вие, както го беше казал Христо Ботев, "...а вий... вий сте идиоти!".

За да не използва директно, от собствено име обидния епитет, депутатът използва цитат от поета и революционер Христо Ботев. Остава въпросът обаче кого обижда Ерменков - конкретно, Европейския съюз или Съединените щати, Франция, Германия. При настоящата формулировка, епитетът "идиоти" може да е насочен и срещу всички, както и срещу българите, които подкрепят евроатлантическата ориентация.

До момента Ерменков не е коментирал думите си в социалната мрежа и не е обяснил към кого са насочени. Потребители обаче се заканват да стартират подписка за оставката му.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама