Снегът отмени стотици полети в Лондон

13:03, 18 мар 18 / Свят 25 416 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Лошото време във Великобритания причини прекъсване на самолетни полети, както и затвори основни пътища в някои части на Обединеното кралство.

Пътните, железопътните и въздушните пътувания бяха засегнати от сняг и лед, а от летищата, включително „Хийтроу“, „Гетуик“ и „Станстед“, призоваха пътниците да проверяват полетната информация на интернет страницата на съответната компания, преди да пътуват.

Редица влакови компании предупредиха за евентуални смущения в обслужването. Повече от 10 000 пътници от авиокомпанията British Airways, резервирани за полет до или от летище „Хийтроу“ в неделя, са отменили полетите си във връзка с влошената метеорологична обстановка в Лондон.

 

В тази връзка, министерството на външните работи препоръчва на българските граждани да проверяват актуалната информация за статута на техните полети на интернет страницата на съответната авиокомпания.

При необходимост, българските граждани могат да се обръщат за съдействие към посолството ни в Лондон на следните телефони: + 442075813144 и + 442075849400

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама