Хулигани изпотрошиха автобус на фен клуб на "Левски"

12:37, 18 мар 18 25 519 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Автобусът на фен клуба на "Левски" в Панагюрище е бил „посрещнат“ от десетина леки автомобила в района на Вакарел на АМ "Тракия" и изпотрошен с камъни, предава агенция "Фокус".

Фен на „Левски“ който пътувал в автобуса, съобщава, че от автомобилите са излезли около 30-40 души, които са хвърляли камъни по автобуса и са изпочупили стъклата. Той допълва, че колите са били с хасковска и старозагорска регистрации, а излезлите от тях мъже са носели качулки.

Наплатанов обясни, че е подаден сигнал на телефон 112 и се очаква намесата на полицията по случая. Дербито между ЦСКА и "Левски" е от 13:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Вечното дерби е известно с голове, много публика, масови побоища, арести и бой в секторите на стадиона, в който играят. Афектирани „фенове“ атакуват и разбиват автобоси и трамваи на столичния градски транспорт: изпочупени и надраскани седалки, изкъртени врати, унищожени врати.
През 2007 година след сблъсък между двата отбора, имаше и сблъсък между хулигани, който завърши с десетки изпотрошени стъклени витрини на магазини и автомобили на жители на столицата.
Как ще завърши дербито и какви ще бъдат последствията, предстои да разберем.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама