Гери-Никол влиза в кожата на певица, която я вдъхновява в „Като две капки вода“

16:15, 18 мар 18 / Любопитно 25 485 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Гери-Никол ще влезе в кожата на първата жена-рапър, номер едно в класацията на Билборд, в следващото издание на шоуто „Като две капки вода“.
 
„След първия ми мъжки образ в предаването, в следващия лайв Бутона на късмета избра да изпълнявам песен на Cardi B“, вълнува се звездата и признава, че Cardi B е един от изпълнителите, които я вдъхновяват. „Наистина се зарадвах, че тя ми се падна като моя следваща задача, но това не означава,че ще ми бъде лесно, напротив. Моят и нейният тембър са доста различни. Тя е от Бронкс и акцента, с който говори и пее е специфичен, също така има лек говорен дефект“, признава певицата, която работи по автентичните акцент и звучене.


Марги Хранова ще даде съвети на Софи Маринова за преобразяването й в естрадна певица. По време на следващия лайв Софи ще трябва да се преобрази именно в Марги, опитвайки вкуса на естрадата.
 
Марги Хранова пък за първи път ще се изправи пред
предизвикателството на танците за образа на Дженифър Лопес. „Упражнявам се сериозно с балета, тъй като в това парче има изключително много танци“, коментира тя.

Боби ще трябва да се превърне в истински вихър с Джеймс Браун, а Константин ще донесе балканското звучене с образа на Василис Карас.

Златка ще заеме едно от многото превъплъщения на Мадона, а кое ще бъде то зрителите ще разберат в понеделник вечер от 20:00 часа. Славин ще влезе в образа на Кристина Агилера, а Иван Юруков ще се превърне тийнейджъра, завладял сърцата в България и по цял свят - Кристиан Костов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама