Моделът Кристин Илиева е тежко ранена в катастрофата на Дивна

15:40, 15 мар 18 25 1061 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Един от най-успешните български модели е пострадалото момиче при катастрофата, причинена от поп изпълнителката Дивна на 12-ти март, съобщи нейният агент Радостина Иванова от Inter Model's. Това е 20-годишната Кристин Илиева.

"Това, което се пише, е доста далече от реалността. Състоянието й е доста по сериозно от "два счупени крака". С позвлоението на родителите й ви изпращам официална информация за нейното състояние", написа до Dnes.bg Иванова.

Кристин е с тежки фрактури на двата крака и разкъсвания на десния. Първата животоспасяваща операция е извършена още на 12-ти март, няколко часа след катастрофата, от доц. Тодоров в болницата в Плевен.

След това е преместена във ВМА, където екип от специалисти се грижи за нея.

"Общото й състояние към момента е добро, но поради тежките фрактури и разкъсванията на единия крак е поставена в барокамера. Прогнозите не са особено приятни и се очаква пълното й физическо възстановяване да продължи поне година", допълва агентът й.

Кристин е един от най-успешните ни модели. В момента е лице на пролетно-лятната колекция на TWINSET и на новия аромат на испанския бранд TOUS. През зимата пък бе лице на германския гигант New Yorker. Изключителен професионалист с огромен потенциал и възможности за развитие в модния бранш. Работи с едни от най големите агенции по света.

"Всички са шокирани от случилото се и се молим бързото и възстановяне", поясняват от Inter Model's.

Кристин дълго време беше приятелка на рапъра Кристо, с когото имаха заедно модни проекти. Тя участваше и във всичките му клипове докато бяха заедно.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама