Виктор Калев влиза като свидетел в „Полицаите от края на града”

20:00, 15 мар 18 / Любопитно 25 542 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Виктор Калев влиза като Иван Марчев - един от двамата ключови свидетели по изключително важно дело в премиерния втори епизод на „Полицаите от края на града”. Показанията му ще помогнат едни от най-търсените наркотрафиканти в страната да бъдат изобличени и заловени.

Мисията да охраняват този важен свидетел в рамките на 48 часа е поверена на инспектор Пламенов и колегите му. Всичко е строго секретно, но хората на Пацо отново успяват да изненадат всички с познанията и уменията си да работят под прикритие. Това е чудесна възможност за инспектор Пламенов да изпълни целта, която си е поставил – от “последна дупка на кавала” да превърне своя екип в най-елитната полицейска единица на РПУ Запад. Твърдо решен да изкорени тяхната неефективност, мързел и вродена тъпота, той с готовност поема отговорната задача от своя шеф и тъст – комисар Желязков (Краси Ранков).

Дали обаче тайната мисия няма да се окаже мисия невъзможна за Пацо и неговите хора и пред какво ще се окаже изправен свидетелят – предстои да видим.

Секретната задача е свързана с двудневно пътуване извън дома. И това се оказва сериозен проблем за семейството на Пацо и любимите му съпруга, майка и дъщеря, които се впускат в тяхна не по-малко секретна мисия – да открият и изобличат Пацо. Междувременно личната драма между Калата и неговата любима – Ина, в ролята на която ще видим Мария Игнатова, прераства в сериозен скандал, който е напът да провали тайната мисия на отдела.

Разкъсана между
семейните си проблеми и желанието си да започне работа Нели Пламенова, в образа на която влиза Стефания Колева, е поканена на няколко интервюта. Тя обаче решава да се включи в бизнес съдружие с приятелката си Милица Гладнишка, по-известна като Джиджи. А дъщерята на Пацо - Криси е все по-силно привлечена от колегата на баща си – Крис, за което никой освен тях двамата не подозира.

Какви лични и служебни перипетии очакват Пацо и неговия спец екип и как изглежда една тайна мисия отвътре? “Полицаите от края на града” продължава с нова порция комични ситуации и много позитивни емоции този петък.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама