Присадиха бъбрек на котарак за 19 000 долара

19:50, 15 мар 18 / Любопитно 25 452 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 17-годишния котарак Стенли беше присаден бъбрек, като операцията струваше на стопанката му 19 000 долара, предава агенция ЮПИ, цитирана от БТА. 

Бетси Бойд от град Балтимор в щата Мериленд разбрала, че домашният й любимец е много зле. Тя е преподавателка в местния университет и с тревога узнала, че възрастният Стенли страда от бъбречна недостатъчност. И ако не се предприемат спешни мерки, той ще се спомине след броени месеци.

"Стенли беше до мен в най-трудните мигове от живота ми, доверява Бетси Бойд. Той е като човешко същество за мен и аз нямах право да го изоставя, когато се нуждаеше от моята помощ!" Заедно със съпруга й семейната двойка решила да плати 19 хиляди долара за операцията от спестените им пари. С тях съпрузите възнамерявали да си купят нова кола.

Миналата събота Стенли празнува осемнайсетия си рожден ден, благодарение на новия си бъбрек. Той мъркал от радост и се молел за лакомства. Историята приключила благоприятно и за донора, 2-годишния котарак Джей, който бил приет да живее в семейството.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама