Извънземни за продан в Барселона

16:20, 15 мар 18 / Любопитно 25 485 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Разположен на елегантния Passeig de Sant Joan, в района Eixample, Aliens4sale е чудесен пример за това, което предлагат възможностите за пазаруване в Барселона. Необичайният магазин е уникален по рода си из целия свят, специализиран в нещо различно - декоративни извънземни.

Влизането в магазина е като да се потопим във футуристична художествена галерия, но по най-хубавия начин. Интериорът е проектиран с бели стени и рафтове, от които се усеща минималистична високотехнологична атмосфера, а необичайните стоки се състоят от всякакви хиперреалистични извънземни скулптури.

 

Aliens4sale е собственост на каталунска двойка, която споделя обща страст към изкуството и науката: Ариадна Канела - експерт по квантовата физика и космология и астрофизикът Борис Масрамон.

От големи същества до ембриони на извънземни, съхранявани в буркани, всички предмети в магазина са оригинални произведения на изкуството, изработени ръчно от Ариадна Канела и Борис Масрамон от висококачествени материали, включващи латекс, силикон, смоли и мраморен прах.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама