Новият албум на Лепа Брена е вече в България

17:10, 15 мар 18 / Любопитно 25 716 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Новият албум на иконата на балканската музика Лепа Брена е вече в България. Дискът, който носи името на една от песните в него - „Zar je vazno dal se peva ili pjeva“ обаче, няма да бъде пуснат в продажба у нас. Единствените, които ще имат възможността да се сдобият със заветното CD, са присъстващите гости на предстоящото Best Of шоу на юголегендата на 23 март в Арена Армеец.

Както обеща Брена албумът, който се отличава с автограф и специален пръстов отпечатък на певицата, ще е специален жест за всеки, закупил билет за впечатляващия й концерт у нас. Дискът ще бъде подаряван в деня на самото събитие срещу представен пропуск при влизане в залата, непосредствено преди да започне дългоочакваното шоу, с което любимката на Балканите ще зарадва родните фенове.

На сцената в Арена Армеец заедно със сръбската дива ще излезе и синът й Стефан Живойнович. Той ще изпълни както самостоятелни парчета, така и песен в дует с майка си. Преди началото на вълнуващия спектакъл в залата ще бъде излъчен и кратък биографичен филм, проследяващ едни от най-важните етапи от живота на великата Лепа Брена.

Концертът на Лепа Брена е на 23 март в зала Арена Армеец. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim.

Цена на билетите: от 30 до 55 лева. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com.


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама