Обвиниха Кейти Пери в сексуален тормоз

10:19, 15 мар 18 / Любопитно 25 464 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Поп звездата Кейти Пери, която се прочу с хита "I Kissed a Girl“, стана обект на оживени полемики в социалните мрежи. Причината – открадна целувка от момче, което май не се зарадва толкова, колкото би трябвало.

Ситуацията се разигра с един от участниците в новия сезон на American Idol по ABC, Бенджамин Глейз на 19 години. Той се изправи пред журито, състоящо се от Лайънъл Ричи, Люк Браян и Кейти Пери. Журито го попита приятелски дали е целувал момиче, припомняйки песента на Пери от 2008 година. 19-годишното момче отговори отрицателно, събуждайки интереса на Кейти Пери. Тя го привика по-близо до масата на журито и недвусмислено му посочи бузата си, приканвайки го усмихнато да я целуне.

Момчето пристъпи целуна Пери по бузата, но тя се оплака, че той дори не е засмукал с език при целувката. При опита си да се поправи, Глейз беше изненадан от бърза целувка по устата, която Кейти Пери успя да му лепне. В изненадата си той загуби равновесие и падна, като показа леко смущение от случилото се, макар че реагира по-скоро с усмивка. Изпълнението му след това обаче беше по-скоро посредствено. Коментирайки случката пред The New York Times Бенджамин Глейз призна, че се е почувствал неудобно. Той каза, че е израснал в консервативно семейство и е искал първата му целувка да е специална.

Случаят разбуни духовете в социалните мрежи. Половината хора защитиха Кейти Пери, но други определиха жеста ѝ като сексуален тормоз. Самият Бенджамин Глейз каза в опит да спре разгорещилата се полемика, че не се чувства тормозен сексуално от Кейти Пери и единственото му желание е да докосне хората с музиката си, а не да предизвиква скандали.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама