Марешки: Не очаквайте разпад на "Атака"

09:35, 15 мар 18 / Политика 25 401 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Не знам колко са буйстващи, колко са патриоти и колко са смели депутатите на „Обединени патриоти”, след като едно изказване на един депутат - Делян Добрев ги накара да напълнят гащите и да се панират. Математически можем да заменим не една от тях, а една и половина от тях”. Това заяви лидерът на партия ВОЛЯ Веселин Марешки пред NOVA. Марешки коментира изказването на Делян Добрев, че „хипотетично „Атака” може да бъде заместена от ВОЛЯ”, ако има напрежение в коалицията.

„Ние обаче не признаваме такива тюрлюгювечи, които са направили само за да прескочат бариерата, ние не ги признаваме”, заяви Марешки. „Виждате реакцията на Волен Сидеров – готов да преглътне изказванията на Валери Симеонов, и на Делян Добрев, всичко е готов да преглътне, за да бъде във властта. Не очаквайте разпад на тази група”, заяви Марешки.

Той коментира и темата ЧЕЗ.

„Плащаме много скъп ток. Усещаме го по джобовете си. От нашите джобове излиза с огромен процент надценка. Влиза като цяло в бюджета или посредниците в ЕРП-тата, но оттам тези пари се източват по други схеми. Ние сме специалисти по това – по ефективно управление на фирмите. Ние искаме да управляваме по-ефективно, не искаме да крадем, тези кражби, които в момента потъват в нечии джобове, ние бихме ги оставили в държавата и по този начин да поевтинее тока. Правили сме го”, заяви Марешки.

Той допълни, че държавата трябва да влезе по-сериозно в нейните функции, а именно контролът.

„Когато държавата не контролира, мишките започват да лудуват и мародерстват. Ролята на държавата е в силния контрол, да не им признава такива високи разходи, които са измислени”, заяви Марешки.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама