Game of Thrones: На финала всички умират!

13:20, 14 мар 18 / Култура 25 502 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ръководството на телевизионния гигант HBO издаде подробности за последния сезон на най-гледания сериал в света Game of Thrones. Вицепрезидентът Франческа Орси и програмният директор Кейси Блойс разказаха на конференция в Израел, че са събрали екипа, за да прочетат заедно сценария на последния епизод.

“Беше наистина силен момент в личния и професионалния ни живот. Никой от актьорския състав не се ползваше с предимство при написването на финала, така героите им един по един започнаха да падат мъртви“, разкри Орси. Тя допълни, че след като и последната дума била прочетена, всички станали на крака и в продължение на 15 минути аплодирали авторите на поредицата Дейвид Бениоф и Ди Би Уайс.

Както беше потвърдено миналата година, ще бъдат направени спин-оф продължения (които се фокусират върху отделни характери от Game of Thrones). HBO няма да пести сили, средства и енергия и ще създаде поне 5-6 нови поредици.

Преди време самият Кейси Блойс излезе със съвсем различна позиция за финала. Той заяви, че ще бъдат заснети няколко различни развръзки и до последния момент никой няма да знае коя ще сложи точката на сагата. Решението било взето като превантивна мярка срещу повторно изтичане на информация и епизоди от фентъзи епоса. Последният сезон на Game of Thrones ще бъде излъчен през 2019 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама