Ново меню и предизвикателство за бързина в Hell’s Kitchen България (СНИМКИ)

16:40, 13 мар 18 / Любопитно 25 598 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тази вечер в Hell’s Kitchen професионалните готвачи ще се изправят през изпитание за бързина и ловкост. Ресторантът на Hell’s Kitchen ще въведе напълно ново меню, а с това ще дойдат нови затруднения в двата отбора. В края на напрегнатата вечерна резервация един от участниците ще получи престилката на номинираните.

Първото предизвикателство за участниците в Hell’s Kitchen България тази седмица ще постави на изпитание бързината им и тяхната способност да извършват прецизна работа, докато са притиснати от времето. Те ще трябва да разточат фина прясна паста, като нейната дължина трябва да бъде възможно най-дълга. 

Двата отбора ще получат точно 20 минути, за да направят възможно най-много паста, а победителите ще получат разтоварващ следобед на басейн, докато победените приготвят всички заготовки за вечерта по новото меню.

Първата вечерна резервация с напълно ново меню ще срещне професионалистите с непреодолими трудности. Шеф Ангелов ще очаква от тях концентрация, координация и, разбира се, перфектни чинии, но още при стартерите сините и червените ще се сблъскат с невъзможността да приготвят перфектни сосове. 

Ще успеят ли да се мобилизират двата отбора или ще разочароват Виктор Ангелов? Кой отбор ще се представи по-зле и кой ще бъде първият номиниран за изгонване тази седмица, ще разберем тази вечер по NOVA.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама