Деспина Ванди пее в София при засилени мерки за сигурност

19:00, 11 мар 18 / Любопитно 25 720 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Гръцката поп дива Деспина Ванди ще има утре втора среща с българската публика. Концертът на звездата, на който тя ще изпълни най-големите си хитове от началото на кариерат си до днес, е в Зала 1 на НДК. Там обаче по същото време се провеждат събития, свързани с календара на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, затова и са въведени допълнителни мерки за сигурност в сградата, предупреждават организаторите на събитието.

Концертът на иконата на гръцката музика ще започне точно в 20:00 часа, а вратите на Зала 1 ще бъдат отворени в 18:30 ч. Всички посетители и гости на събитието ще се допускат през Централния вход на НДК, като се налага да преминат физическа и техническа проверка за наличие на оръжие и общоопасни вещества, за което се изисква достатъчно време за пропускане. 

В тази връзка организаторите призовават всички присъстващи да дойдат по-рано, за да може на време да заемат местата си за шоуто. В сградата няма да се допускат хора с обемисти багажи и пакети, хора във видимо нетрезво състояние и хора, маскирани по начин, затрудняващ тяхното разпознаване. Забранено е влизането в
залата с храни и напитки, професионални видеокамери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри, стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама