"Семейство Сопрано" се завръща на голям екран

20:20, 09 мар 18 / Култура 25 428 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini


"Семейство Сопрано" се завръща - на голям екран с история, която хронологично предхожда събитията в хитовата телевизионна поредица, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес, позовавайки се на "Ню лайн синема".
 
От продуцентската компания съобщават, че са закупили сценария "Многото светци на Нюарк" от създателя на "Семейство Сопрано" Дейвид Чейс и сценариста Лорънс Конър, който също е работил над телевизионното шоу.

"Чейс е майстор на повествованието и за нас, както и за колегите от HBO, е вълнуващо, че той реши отново да посети вселената на семейство Сопрано и да я разшири в игрален филм", се посочва в изявлението на "Ню лайн синема".

Сценарият описва социалните и расови безредици през 60-те години на миналия век в Нюарк, Ню Джърси, и е фокусиран върху напрежението между местните етнически италианци и афроамериканци.

Очаква се филмът да включва част от персонажите от отличения с многобройни телевизионни награди Еми сериал, излъчван от телевизия HBO до 2007 г.
 
Поредицата "Семейство Сопрано" възвести новата "златна ера" на телевизията и допринесе за превръщането на HBO в един от титаните на телевизионната индустрия.

Актьорът Джеймс Гандолфини, превъплътил се в образа на главния персонаж Тони Сопрано, почина на 51-годишна възраст от инфаркт през 2013 г. Миналата година се спомина и поддържащият актьор Франс Винсънт, изиграл в сериала ролята на мафиотския бос Фил Леотардо.
 
В съобщението на "Ню лайн синема" не се посочват актьорски състав, режисьор и дата за излизане на екран на игралната продукция.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама