Андре Рийо с втори концерт в София

12:20, 08 мар 18 / Култура 25 517 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След като разпродаде първия за рекордните 3 дни, Краля на валса остава за още едно шоу

Рекордни три дни бяха достатъчни на Краля на валса Андре Рийо да разпродаде най-голямата зала в България „Арена Армеец“ с гостуването си на 16 юни при средна цена на билета 135 лв. Много от почитателите му, които го чакаха дълги години, обаче останаха неприятно изненадани, защото не се добраха до пропуск за представлението.

Организаторите от БГ Саунд Стейдж бързо ги успокоиха като обявиха втората дата. Рийо и неговият 60-членен оркестър „Йохан Щраус“ ще останат и ще свирят и на 17 юни, а билетите вече са в продажба.

„Искам да благодаря на всички в България за изключително топлото посрещане! Повече от 30 години аз и моят оркестър „Йохан Щраус“ свирим навсякъде по света и сега сме много развълнувани да дойдем за първи път във вашата страна. Очакваме вече с нетърпение тези концерти и да видим българските си приятели да танцуват под звуците на нашите красиви валсове. Благодаря ви за подкрепата и за любовта!“, заяви гениалният цигулар и диригент след като разбра новината за разграбения концерт в София.

И обеща: „Моят „Йохан Щраус оркестър и аз ще отпразнуваме с вас вечер, която да запомните завинаги!“

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама