Андре Рийо разпродаде „Арена Армеец“ за три дни

20:20, 06 мар 18 / Култура 25 556 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кралят на валса – Андре Рийо разпродаде „Арена Армеец“ за три дни. Залата е с капацитет повече от 15 000 зрители. Дългоочакваният концерт на гуруто на класическата музика и неговия 60-членен частен оркестър „Йохан Щраус“ предстои на 16 юни. Рийо пристига за първото си представление у нас по покана на БГ Саунд Стейдж.

Музикалният феномен всяка година концертира пред повече от 600 000 зрители. „Много се вълнувам, че идвам за първи път в България”, казва Андре Рийо. „Хората често ми пишат, че две седмици след това са заредени с емоцията от нашите концерти. Фантастично е да чувстваш цялата тази енергия и радост всяка вечер, когато си на сцената. Знам, че много от нашите български фенове пътуват, за да ни видят. Затова съм изключително щастлив, че сега аз идвам при вас”, споделя Андре Рийо.

Турнетата му се подреждат в Топ 10 на Billboard по продажби, заедно със суперзвезди като Бруно Марс, AC/DC и Риана. Феноменалният холандски цигулар, диригент и основател на най-големия частен оркестър в света е продал впечатляващите 40 млн. копия по цял свят.

Концертите на Андре са празник не само за ушите, но и за очите! Получил над 500 платинени награди, три Класически Британски награди за „Албум на годината” и милиарди гледания в YouTube, Андре е един от най-големите гастролиращи артисти в света. Неговият последен албум “AMORE” излезе през ноември 2017г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама