Цветанов: Няма проблем в управляващата коалиция

11:14, 23 фев 18 / Политика 25 516 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Няма проблем в управляващата коалиция. Има различия, но те са нормални, защото сме различни партии”, каза лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов след среща със съпредседателите на "Обединени патриоти" Волен Сидеров и Валери Симеонов в Народното събрание.

Срещата, която продължи около час, е била извънредна, което обяснява отсъствието на третия съпредседател на "Обединени патриоти" - Красимир Каракачанов.

Всичко е наред. Продължаваме и се надявам да се виждаме по-често за обсъждане на проблемите”, каза от своя страна председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров пише Агенция „Фокус“.

Не виждам основание за този интерес. Какво очаквате да кажем?“, попита той.

Длъжни сме да се срещаме. Имаме коалиционно отношение и трябва да се срещаме даже по-често. Това беше една работна среща“, посочи Сидеров.

В отговор на въпрос дали е повторил острите си думи към Цветан Цветанов и Валери Симеонов той отговори: „Не знам какво наричате остри думи“.

Това ръкостискане достатъчно ли ви е?“, попита Цветанов.

Попитан дали са изгладени противоречията Сидеров уточни: „Изгладихме ги, не се безпокойте. Виждам, че много сте се загрижили, но наистина няма основание“.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама