Секси трендовете, които мъжете обожават

18:00, 23 фев 18 / Любопитно 25 727 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Модата е свързана преди всичко с тенденции за дрехите и акесоарите, които жените харесват, стоят им добре и подсказват част от персоналността им. Но каквото и да си говорим, тайно всяка една от нас подбира внимателно елементите по външния си вид, за да привлече донякъде и вниманието на любимия човек.

Ето кои са трендовете, които мъжете обичат.

Спортни дрехи

И по-точно онези секси клинчета, къси панталонки и бюстиета, впити в перфектно изваяните и поддържани с усърдни тренировки женски тела. В последните няколко години да имаш стегнато и добре оформено тяло е не просто здравословно, но и изключително модерно. Ето защо големи компании за дрехи и то не само спортни започнаха свои линии за фитнес и йога облекла. А мъжете просто ги обожават по телата ни.

Мъжки тениски

Да, коренно различна кройка, която не излага всичко на показ, но е някак секси. Мъжете харесват момичета, които не се престарават всеки път да изглеждат перфектно и сякаш дори са малко над нещата. А сега си представете сутрин, ароматно кафе, палачинки с домашно сладко и тя – сгушена в неговата тениска. С леко разголено рамо, рошава коса и голи крачета – секси, нали?

Летни рокли

Може да е зима, но лятната рокля си е класика и само мисълта за нея сгрява сетивата ни. Ефирни материи, флорални мотиви, тънки презрамки, къдрички, къси дължини и триъгълни деколтета – няма мъж, който да устои на това!

Конска опашка

Когато стане дума за прически, мъжете определено харесват семплите женски фризури или иначе казано – не на стегнатите букли, подредени по перфектен начин, в името на които жената е готова да изяде мъжа с парцалите, ако й развали косата, прегръщайки я през рамо. Най-любима според анонимна анкета проведена в САЩ се оказва конската опашка – елегантна, секси и разкриваща изящния женски врат.

Кожено яке

Те са секси и непретенциозни – кожените якета са тотален хит в последните няколко сезона и има защо. Ако е умело подбран моделът, представя най-доброто от женската фигура. Освен това някак има своето рок и бунтарско звучене, което определено се харесва на представителите на силния пол.

Всичко с дантела

Изискано, леко прозрачно и много нежно – дрехите с дантела са секси и подказват за това какво се крие под тях по един изключително деликатен начин. Независимо дали става дума за рокля, пола, риза или просто един дантелен детайл – мъжете са фенове!

Бейзболни шапки

Някои жени ги използват, за да прикрият кофти прическа, а други ги вмъкват умело цялостната си визия и ги носят със самочувствие. Бъдете от вторите! Когато жена носи бейзболна шапка, тя изглежда непринудена, спортна и изпитваща комфорт – все качества, които момчетата харесват.

Гол гръб

Може би си помислихте, че в класацията щеше да има дълбоки деколтета? Да, те също са любими на мъжете, но реших да избягам от клишето с гърди на показ и мини полички, напомнящи по дължина на широк колан, отколкото на дреха. Но пък вижте – голият гръб е секси! Ама много секси! Дали ще е на рокля, дали на блуза – той загатва, а не излага всичко и именно затова е предпочитан от мнозина.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама