Мерил Стрийп изригна срещу Харви Уайнстийн

11:20, 23 фев 18 / Любопитно 25 482 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Няма човек в Холивуд, който да иска да бъде приятел с продуцента Харви Уайнстийн, след грандиозния скандал със сексуално насилие, в който името му има главна роля. Включително и Мерил Стрийп, която вече си навлече негативи от бившата им дружба.

Ето че дойде ред на актрисата да избухне срещу адвокатите на Уайнстийн, като заяви, че само защото продуцентът не е посегнал на нея, това не е доказателство, че той не е насилвал много други жени.

Оказва се, че адвокатите на Харви са се опитвали да намалят вината му като изтъкнат добрите му приятелски отношения с Мерил Стрийп, Дженифър Анистън, Дженифър Лорънс и други топ актриси, които са работили заедно с него, и съответно не са се оплакали.

Мерил Стрийп обаче не е съгласна да я въвличат в делата и нарече опита му да се оневини по този начин като "жалък и използвачески".

Носителката на три Оскара написа специално изявление, в което пише, че наказателните дела, които се водят срещу него, за това че той се е възползвал от положението си, за да тормози сексуално десетки жени, са изцяло негова отговорност.

Актрисата категорично се разграничава от Уайнстийн и правните му проблеми.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама