Велислав Павлов бори „син кит“ в „Откраднат живот“

10:20, 22 фев 18 / Любопитно 25 1192 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Предизвикателството „син кит“, довело до самоубийството на стотици деца по света ще залегне в основата на епизод от предстоящия пети сезон на „Откраднат живот“. Онлайн „играта“, в която невръстни получават команди от рода на „Гледай страшен филм в 4 ч. сутринта“ или „Издълбай син кит на ръката си с бръснарско ножче“ е само един от наболелите проблеми, които ще бележат сериала след старта му на 27 февруари. Новите епизоди ще преминат под надслов „Критична точка“ и ще бъдат излъчвани в праймтайма на Нова тв от вторник до петък. „В медицината винаги се стига до тази критична точка, след която нищо няма да е същото. Това ще видим и в съдбите на героите през следващия сезон“, загатна продуцентът Евтим Милошев пред медии.

Сред актьорите, които ще дебютират в лекарските престилки в болницата „Свети Кирил“ е Велислав Павлов. За да се подготви за ролята, звездата от „Вездесъщият“ прекарва 10 минути като асистент в реална операция на дебелото черво в университетска болница „Лозенец“. „Веднага след като разбрах, че ще участвам в новия сезон, се свързах с мой приятел, който работи там. По време на операцията за кратко държах екартьор, преди да ми свърши въздухът и да кажа „Аз трябва да седна“, намигна носителят на „Златна роза“.

След като новината за присъединяването му към каста на „Откраднат живот“ предизвика множество въпроси относно дали той ще заеме мястото на Юлиан Вергов в продукцията, Милошев успокои феновете. „Идвайки от Германия с минало като неговото, доц. Банков се превърна в съществена част от сериала. Неговата история с д-р Огнянова, логично, приключи, когато той получи обаждането, че съпругата му се е събудила от комата. Със сигурност обаче мога да кажа, че не сме видели последното от него. Дали историята му ще продължи в този, следващ сезон или в напълно отделен сценарий, предстои да разберем“, разкри още продуцентът.

Сред темите, върху които ще се концентрира „Критична точка“, е и тежкият избор, който трябва да направи жена в напреднала бременност, открила тъкмо, че има рак на бъбреците. „Цялата сюжетна нишка е инспирирана от реални случаи, направихме много проучвания по въпроса. Оказва се, че ако бременността се прекрати, жената има реални шансове да оцелее. Ако запази бебето, то тогава ракът става необратим“, обясни Милошев.

Дали сестра Жекова ще се разходи до олтара, какво ще върне Калин и Наталия в България и как новите персонажи на Павлов, Димитър Захариев, Васил Бинев и Ирина Митева ще се впишат в динамиката на „Свети Кирил“, ще разберем от следващия вторник.

Междувременно, от екипа на Нова тв обявиха, че апетит към интригите в болнични условия вече проявяват и чуждестранни разпространители.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама