Луна с приз "Сензация на годината"

19:20, 21 фев 18 / Любопитно 25 497 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Със статуетка за „Сензация на годината“ си тръгна фолкиконата Луна от церемонията по връчването на наградите The 1 Lifestyle Awards снощи. Изпълнителката на „Бягайте крачета“ беше избрана след десетдневно онлайн гласуване, а номинацията й е в чест на паметното й участие в „Биг Брадър: Most Wanted“. „Дами и господа, говори президентът, свиквайте! Искам да благодаря на всички, които ме обичате. Аз ви принадлежа“, намигна тя на присъстващите, след което запя парчето „Луна президент“. Певицата победи в категорията си връзката на Росен Плевнелиев с Деси Банова, безспорният хит „Шушана“ и избора на Тамара Георгиева за Мис България. Сред номинираните бе и прочулата се с провокативното си поведение щерка на Орхан Мурад Сузанита, която преглътна загубата през сълзи, видя „Монитор“.

Попфолк дивата Десислава гордо грабна приза за „Майка на годината“. Чаровното миньонче роди второто си дете преди 40 дни, но изглеждаше разкошно в стилната си черна рокля. Наградата й връчи Дичо, който се обърна към съпругата си Карина, че именно тя е победителката в сърцето му. „Тази награда не ме прави повече или по-малко майка от останалите. Два пъти съм плакала в живота си от щастие и това е, когато родих моите синове. Най-хубавото чувство е да станеш майка или баща“, сподели развълнувана Деси.

 

Хитмейкърът Криско пък се разписа с две награди. Той стана музикален идол и грабна чек за 1000 лв. за „Базука“ като песен на годината. За тийнидол на 2017-а може да се похвали Тита, която отправи музикален поздрав към присъстващите с парчето „Антилопа“. За музикални идоли в попфолка бяха отличени Фики и Емануела, която триумфира и в категорията „Светска двойка на годината“ с бизнесмена Мартин Николов-Елвиса. Победители в „Музикални колаборации на 2017-а“ станаха Михаела Маринова, Павел и Венци Венц с „Листата падат“ и Алисия и Тони Стораро с „Добре ти беше”. Колежката им Мария стана "Най-стилна личност на годината", като подчерта, че модата за нея е лично удоволствие.

Награди от The 1 Lifestyle Awards грабнаха още „Вездесъщият“ в категория „Филм на годината“, Константин за любима звезда, Джулиана Гани за секссимвол, „Папараци“ за лайфстайл предаване, Гала за тв водеща и дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз за инфлуенсър.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама