Синът на Саркози подкрепя домашната употреба на кока и метамфетамин

14:30, 21 фев 18 / Свят 25 407 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Синът на Никола Саркози - Луи Саркози, се изказва по отношение на легализирането на канабиса във Франция.20-годишното момче даде интервю за "Vice", където споделя своето виждане и разкрива, че желае да вземе американско гражданство.

 

"Предприел съм постъпки за да стана американски гражданин. Ще трябва да плащам данъците си тук и като всеки един добросъвестен гражданин бих искал да знам къде отиват моите пари", казва той и споменава сумата от 71 млрд. долара изразходвани всяка година от другата страна на Атлантика във войната с наркотиците.

Синът на Сесилия и Никола Саркози даже защитава и използването на кокаин.

"Когато се качваш в колата опиянен от уиски или джойнт ти рискуваставаш свободата на другите. Но когато си сам в къщи и взимаш кокаин или метамфетамини ти не вредиш на никого. Малко е страно това, което казвам, но така мисля", споделя младежът.

Относно отношенията с баща му Луи споделя: "Ако трябва да съм напълно честен имам много добри лични отношения с баща ми. Неговият живот е политиката и не искам с нищо да му преча. Между нас почти не съществуват политически дискусии и така е най-добре. Много повече си говорим за футбол и за Пари Сен Жермен".

Така или иначе баща и син много често попадат в обектива на фоторепортерите, заснети по трибуните на Парк де Пренс.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама