Мадона: Синът ми е бъдещият президент на Малави

08:10, 21 фев 18 / Любопитно 25 705 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Поп иконата Мадона нарече сина си Дейвид Банда "бъдещият президент на Малави". Тя стори това в пост в Twitter, посветен на 12-годишното момче. 

Мадона има шест деца, четири от които са осиновени от Малави. 

Отношенията между американската певица и властите в страната обаче са непостоянни. През 2013 г. Малави обвини Мадона в "тормоз на държавните власти", като преувеличавала приноса си за страната и настоявала за специално отношение.

Мениджърът на Мадона обвини правителството в лошо отношение към благотворителната организация на певицата "Raising Malawi", основана през 2006 г. - същата година, в която тя осиновява Дейвид.

Неговото осиновяване предизвика бурни реакции сред жителите на страната, тъй като законите изискват бъдещите родители да живеят там поне една година преди осиновяването. Това изискване беше пренебрегнато за поп звездата, която тогава сподели пред Опра Уинфри, че никъде не е записано условие, което да регулира осиновяването от чужденци.

През 2009 г. върховният съд на Малави отхвърли иска на Мадона да осинови момиче на същото основание - тя не е живяла в африканската държава изискваните вече 18 месеца. След обжалване съдът даде на Мадона правото да осинови второто си дете - Мърси Джеймс. 

Миналата гдина пък Малави разреши на певицата отново да осинови дете и тя стана майка на близначките Естер и Стела Муале.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама