Фенове и легенди отдадоха почит на Павел Панов

15:35, 20 фев 18 25 386 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Фенове и легенди на Левски, както и представители на ръководството на клуба, се събраха днес на "Герена", за да отдадат почит на големия футболист на "сините" Павел Панов, който почина в неделя вечер.

Четирикратният шампион с екипа на Левски почина на 67-годишна възраст. Днес част от бившите му съотборници, поднесоха венци пред сектор А на Герена, а да отдадат своята почит пред легендарния играч на тима дойдоха и привърженици на "сините". "Павката Панов беше изключителен човек. Един от най-добрите, да не кажа най-добрият ми приятел. Много го уважавах, беше изключителен футболист и изключителен човек. Може би над 10 години не сме се разделяли. Където и да сме играли, винаги сме били в една стая с него. Много близки. Мъчно ми е много. Имам много спомени с него, но просто не мога да говоря сега. Нещо ми се откъсна от сърцето. Обичаха го всички, защото никога не е правил интриги с никого. Весело момче, обичаше шегите много. Чудесен човек беше. За съжаление, си отиде много млад", сподели друга легенда на Левски - Кирил Ивков.

Изпълнителният директор на клуба Красимир Иванов заяви, че все още не обсъждано дали една от трибуните на "Герена" да носи името на Павел Панов. "Аз за съжаление, не съм имал удоволствието да гледам на живо как г-н Панов играе. За мен той е част от спомена за романтичния футбол, нещата, които баща ми е разказвал, наред с имената на Гунди, Котков, Якимов, Дерменджиев. Аз в неговото име виждам човек, който е от поколението футболисти, който за всички ни е пример. Сега ми направи впечатление, че в тетрадката за спомени първото нещо, което е написано е: "Поздрав от фен на ЦСКА". Това е индикативно за какъв човек той е бил. Със сигурност един от хората в негово лице човек, който не само с действията си на терена, но и извън него, е пример за всички", каза Иванов, цитиран от БГНЕС.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама