Ансамбъл "Българе" представя "Осмото чудо"

17:20, 20 фев 18 / Култура 25 349 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В "Осмото чудо" столичани и гостите на столицата ще имат възможност да се убедят отново на 26 март, понеделник, от 19 часа.

Билетите на цени от 15, 20, 25, 30, 40 и 50 лева вече са в продажба на касите на НДК и в мрежите на Eventim.bg и Ticketportal.bg

"Осмото чудо" е уникално пътешествие в света на неравноделните музикални размери в българския фолклор с ефектна комбинация от филм и динамичните ни танци и песни.

Водач в това пътешествие е един верен приятел на България от преди близо век - ирландския журналист Джейм Баучер, великолепно изигран от холивудския актьор Бен Крос.

В ролята на унгарския композитор Бела Барток му партнира успешния български актьор Атанас Сребрев. Двата часа в магията на завладяващите български ритми са достатъчни зрителите за пореден път да изпитат гордост от уникалното ни фолклорно наследство.

Разказът се разкрива в седем сценични картини, най-неповторимото от богатата ни фолклорна съкровищница. Двата часа в магията на завладяващите български ритми в изпълнение на ансамбъл " Българе" са достатъчни зрителите за пореден път да изпитат гордост от уникалното фолклорно наследство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама