Маргарита Хранова и Константин на сцената на „Като две капки вода“

18:10, 20 фев 18 / Любопитно 25 657 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Двама от най-популярните изпълнители у нас ще завършат звездната осмица в новия сезон на шоуто „Като две капки вода“, който стартира на 26 февруари от 20:00 часа по Нова телевизия.

Маргарита Хранова и Константин ще стъпят на сцената с неподражаеми гласове, които ще моделират в 13 въздействащи изпълнения и придружаващите ги образи.

„Винаги съм се старала да звучи автентично, а тук ще трябва да имитирам не само жестовете, но и тембъра на коренно различни изпълнители. В
„Като две капки вода“ съм участвала само като гост. Тогава ми сложиха единствено нос, но сега ще трябва да нося маска и да опитам всевъзможни образи, които Бутона на късмета ще ми предостави“, разказва Марги Хранова. Певицата признава, че очаква много забавление и среща с интересни артисти на сцената.

Работата на един изпълнител е свързана с много пътуване. Свикваш да бъдеш с куфар от място на място. Мисля, че участието в шоуто ще ми донесе нещо ново, ще ме провокира да насоча усилията си към тази сцена и да оставя на заден план за няколко месеца другата си кариера“, разказва Константин, който смята да освежи творческия си потенциал, скачайки в обувките на световноизвестни изпълнители.

Заедно с Марги Хранова и Константин в каста на шести сезон ще се включат Софи Маринова, Гери-Никол, Златка Райкова, Иван Юруков, Славин Славчев и Борислав Захариев. Актьори и певци отново ще се впуснат в звездна артистична надпревара, в която най-автентичните образи ще получат овациите на жури и публика.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама