Сашо Диков напуска BiT

12:20, 20 фев 18 25 641 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Програмният директор на телевизия BiT Сашо Диков напуска медията. Това съобщава "Дневник", като се позовава на информация, получена лично от него.

Пред сайта той е заявил, че на 19-ти февруари е разговарял с новия собственик на телевизията Мирослав Янев, след което е взел решение да се оттегли от поста.

Преди близо две седмици се разбра, че телевизията става собственост на "Интерактив ТВ Системс България", а изпълнителен директор ще ѝ бъде телевизионният продуцент Мирослав Янев.

Преди това собственици на медията бяха братята Павел и Румен Вълневи, които имат голяма мрежа за логистична и транспортна дейност в САЩ, където живеят от години.

Веднага след смяната на собствеността всички предавания по телевизията бяха спрени. Единствено новинарските емисии се излъчваха на живо.

В разпространена до медиите позиция Янев обяви, че обещава да трансформира най-добрите предавания, за да станат конкурентни в дигитална среда и "ще ги надгради с нови и уникални елементи". Той уточни, че медията влиза в период на трасформация и преструктуриране, за да се подготви старта на новата програмна схема.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама