Черногорски политик не иска в затвора, защото майка му не дава

17:05, 19 фев 18 / Свят 25 454 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Един от лидерите на опозиционния черногорски Демократичен фронт Милан Кнежевич отказа доброволно да се яви и да излежи ефективната си присъда за нападение срещу полицай, защото майка му забранила да отива в затвора, съобщава БГНЕС.

Когато тя разбра, че става дума за призовка за отиване в затвора, каза твърдо: „Дай Боже, тази призовка да е последната, която ще ти изпратят от съда. И да знаят, че ти доброволно няма да отидеш, докато не те приберат”, каза Кнежевич.

"А аз винаги слушам майка си", допълни политикът.

Кнежевич беше осъден на седем месеца затвор за нападение срещу полицай при изпълнение на службата му пред сградата на Скупщината по време на уличните протести на опозицията през октомври 2015 г.

В края на януари съдът намали присъдата на четири месеца.

През есента на 2015 г. черногорската опозиция протестираше с искане на оставката на правителството на тогавашния премиер Мило Джуканович и отказ от курса за интеграция на страната в НАТО.

Опозиционният политик е подсъдим и по делото за опита за организиране на държавен преврат в деня на парламентарните избори в Черна гора през октомври 2016 г.


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама